Gesprekken tussen zorgverleners

In november, december en het begin van dit nieuwe jaar hebben we met een paar zorgverleners bij elkaar op de koffie gezeten, om de effecten van ons werk op de kinderen te evalueren.

Één collega in de regio heeft zijn praktijk terug nieuw leven ingeblazen, met een opknapbeurt van de website en praktijkruimte.
Een andere collega heeft er voor gekozen om haar werk verder uit te breiden en heeft extra apparatuur aangeschaft om breder te kunnen onderzoeken.
Nog weer een andere collega heb ik vorig jaar bezocht in haar nieuwe praktijkruimte, en met haar over methodes en technieken gesproken. Met plezier heb ik haar toegezegd de vraagbaak te zijn voor haar nieuw gestarte praktijk.
Op ieder van deze mensen ben ik trots en ik wordt er heel blij van als het netwerk zich uitbreid en er dus meer kinderen kunnen worden gescreend en behandeld en geholpen.
Het gaat gelukkig door als mijn generatie met werken stopt.

Het nieuwe jaar heeft heel veel nieuwe kansen.

Zelf ben ik in deeltijd aan het werk ( ja dat is ‘de moderne tijd’ ) en voor de rest geniet ik van mijn pensionering.
Eigenlijk nog elke week wordt ik met nieuwe vragen verrast en kom ik in kontakt met ouders die via-via voor hun kinderen op zoek zijn naar een luisterend oor en kennis ter zake en hulp bij de worstelingen die zij moeten doormaken.

het gaat gelukkig gewoon door !

Plaats een reactie